30 Nisan 2013 Salı

Sueno Hotels Golf Belek

Merhabalar,
 
Havanın sıcak olduğu şu günlerde herkes tatil arayışlarına girmiştir, eminim bir çok kişi erken rezervasyon fırsatlarından yararlanıp aylar önce tatilini almıştır bile...
 
Geçen yaz gittiğim Sueno Hotels Golf Belek hakkındaki tecrübe ve yorumlarımı paylaşmak istiyorum :)
 
Eşimle balayı tatilimiz için seçtiğimiz bu otel öncelikle bizi mimarisi açısından oldukça etkilemişti. Otelimizin ön tarafından her sabah, gelen turistlerin golf müsabakalarına şahit olup, arka tarafında ise hem golf müsabakaları hem de göl manzarası içinde sessizliğin tadını çıkardık.
 
Restoran bölümü tabi ki açık büfe olup her akşam ızgara seçenekleri de mevcuttu. İlk günümüzde o kadar seçeneği görünce kendimi niçin durduramadığımı şimdi daha iyi anlıyorum :) Balayı çifti olduğumuz için de al'a carte restoranda İtalyan muftağının lezzetlerini tatma fırsatımız oldu.
 
Kahvaltıları da yine çok güzel ama bir şeyi tavsiye etmeliyim, ki bir her gün yedik bazen dozunu kaçırdığımız da olmadı değil :) omleti mutlaka denenmelidir. Bu arada portakal suyu da kahvaltı sırasında ücretsiz :)
 
Odamız kuzey cephesine bakıyordu bu sebeple göl manzarasından pek faydalanamadık. Zaten gün içinde odada kalmadığımız için sorun olmadı. Onun yerine plajda, saunada, Türk hamamında, havuzda eğlenerek vakit geçirmeyi tercih ettik.


 Etkinlikler ve eğlence, yaş ortalaması sebebiyle katılım olmamasından zengin değildi. Samba gösterisi içlerinde en iyisiydi :)
 
Bunların dışında otel içinde birçok faaliyet var tabi ki ama Mayıs ayında sezon yeni açılmışken demek ki böyle oluyor :)
 
Biz genel anlamda çalışanlarından ve otelin olanaklarından çok memnun kaldık. Çalışanları memleketlimiz olduklarından daha bir itinalı davrandılar. Yemeğimizden tutun da oda temizliğine kadar herşeyimize özen gösterdiler :)
 
Fiyat konusunda tabi ki sezonuna göre değişkenlik gösteriyordur ama biz erken rezervasyon ile Ocak ayında ultra herşey dahil konsepti 1200TL gibi miktara ayarladık. Karşılığını da havuzun küçük, etkinliklerin az olması dışında aldığımızı da belirtmek isterim :)
Otelimizin sitesine buradan, otel fiyatı ve konsept detayları hakkında bilgilere buradan ulaşabilirsiniz :)
 
Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim. Görüşmek üzere...







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder